Еко килими Tretford

Кръгли, квадратни, правоъгълни или в желаната от вас форма екологичните килими на Tretford се предлагат с или без кантове в различни разцветки. Имате свободата да изберете ваш индивидуален екологичен дизайн за любимото си място у дома, в детски център, хотел, в магазина или офиса ви. Благодарение на естествените си материали, състоящи се от козя козина от кашмир, килимите придават топлина и неповторим уют.

За да направите запитване за цена, моля следвайте следните стъпки:
1. Отворете дизайнера на страницата на партньорите ни от Tretford.
2. Изберете харесаната от вас конфигурация.
3. Запазете избрания и създадения от вас проект/дизайн.
4. В момента в който натиснете на бутона SAVE, ще ви бъдат показани две възможности. Моля изберете Send link as email.
5. Тогава ще ви се появи възможност да изпратите харесания от вас дизайн по email. Добавете адрес на получател sales@sevarex.com.
6. Изпратете ни съхранения дизайн/проект.
7. След като получим желаната от вас конфигурация, заедно с Tretford ще ви изготвим оферта за доставка.

Индивидуален еко дизайнер!

Палитра от всички естествени цветове

Предимства

Килимите на Tretford са изработени по революционен начин от кашмирна козя вълна. Уникалните й характеристики са благодарение на слоя мазнини, които действат като естествен щит срещу замърсявания, като същевременно правят килимите лесни за поддръжка. Специалната структура на влакното от кашмирената козя вълна позволява да имате силно сияещи цветове на килима ви.

Козята козина от кашмир е сред най-качествените видове тъкани, които съществуват в света и са забележимо по-фини от най-фината овча вълна.

Често задавани въпроси

Поради производствените фактори не е възможно да се произвеждат Tretford килими по-широки от 2 м. Предимството на тази ширина е, че ролките на килима могат да се транспортират по-лесно по стълби, например.

Преди да поставите килим в изба или помещение тип мазе, уверете се, че подът е абсолютно сух, равен и без всякакви мазнини или прах. Важно е да се добави бариера срещу влага преди полагането на килима във влажни помещения, за да се предотврати изкривяването на килима.

Килимите tretford имат подложка от юта или полар в зависимост от размера на килима. В зависимост от подовата настилка ви препоръчваме да я използвате заедно с подложка против хлъзгане за ваша собствена безопасност.