Екологичните мокети на Tretford – повече природа под вашите крака

Еко мокетите на Tretford са гаранция за дълготрайност и перфектен избор за дома, както и за използване в офиси, дневни центрове и хотели.

За да направите запитване за цена, моля следвайте следните стъпки:
1. Отворете дизайнера на страницата на партньорите ни от Tretford.
2. Изберете харесаната от вас конфигурация.
3. Запазете избрания и създадения от вас проект/дизайн.
4. В момента в който натиснете на бутона SAVE, ще ви бъдат показани две възможности. Моля изберете Send link as email.
5. Тогава ще ви се появи възможност да изпратите харесания от вас дизайн по email. Добавете адрес на получател sales@sevarex.com.
6. Изпратете ни съхранения дизайн/проект.
7. След като получим желаната от вас конфигурация, заедно с Tretford ще ви изготвим оферта за доставка.

Индивидуален еко дизайнер!

Палитра от всички естествени цветове

Предимства

Революционното при екологичните мокети на Tretford е, че те са изработени от кашмирна козя козина, която е изключително здрава и устойчива на различни температурни влияния. Кашмирените кози в Монголия, от които се набавя необходимата суровина за направата на мокетите се различават от обикновената европейска домашна коза с това че живеят по високите плата на Азия, където са изложени на екстремни температури. През зимата температурите достигат до минус 40 градуса по Целзий, а през лятото се изкачват до над 30 градуса по Целзий. През есента тези кози изграждат обвивка от фина вълна, за да се предпазят от изключително ниските температури. През пролетта те се освобождават от това „зимно палто“, което е суровината за направата на еко продуктите на Tretford.

Козята козина от кашмир е сред най-добрите видове тъкани, които съществуват в света и са забележимо по-фини от най-фината овча вълна.

Често задавани въпроси

Цялата повърхност на мокета трябва да бъде залепена към подовата настилка с подходящо лепило, за да се гарантира пълната 5-годишна гаранция. Внимателната подготовка на подовата настилка е от съществено значение за оптимални резултати.

Когато полагате мокет върху подово отопление, уверете се, че цялата повърхност е залепена. Спазвайте лимитите за максималната температура на отоплителната система и се уверете, че има достатъчна относителна влажност по време на отоплителния период.
Ако температурата, която трябва да се поддържа е твърде висока, то килимите и мокетите на Tretford не са подходящи за използване с този тип отоплителна система.