Изолация и енергоефективност

Изолация и енергийна ефективност: дълготрайна топлина през зимата
Изолацията е важен фактор за енергоефективността на дома или апартамента, особено през зимните месеци. Добре изолираната къща ще запазва топлината и ще намали нуждата от използване на отоплителни системи постоянно, което ще доведе до по-ниски разходи за енергия. Един от най-важните елементи за енергоефективността е съхраняването на топлината в интериора. Изолациите на Севарекс са идеалното решение за енергийна ефективност.

Изолация и енергоефективност: продължителна хладина през лятото
Правилната изолация е от изключителна важност не само през зимните, но и особено през летните месеци. Един добре изолирам дом или апартамент ще запази хладното и ще намали нуждата от използване на климатични системи, което ще доведе до съществено по-ниски разходи за енергия. Конопената вата на Севарекс има характеристики, които гарантират ниски температури през лятото.

Изолация и енергийна ефективност: съкращаване на разходите за енергия
С точната изолация на жилищни или търговски обект ще се съкратят разходите за енергия, като се ограничава топлопроводността на сградата. Това може да се постигне чрез монтирането на изолационните материали на Sevarex. В зависимост от случая могат да се монтират различни видове изолация в тавана, вътрешните или външните стени и подовете. По този начин се ограничава загубата на топлина и енергия.

Изолация и енергоефективност: ниски сметки за ток
Ако се отоплявате на електрическо парно или климатик с избора на правилната за вас изолация ще намалите сметките си за ток. Използването на енергоефективни решения, като конопената вата на Севарекс ще доведе до значително намаляване на енергийните разходи и ще ви помогне да се поддържат ниски сметки за ток.

Изолация и енергийна ефективност: инвестиция и възвращаемост
Изолацията е редно да се приема като инвестиция в бъдещето. Не само инвестиция в здравето и комфорта ви, но и във финансов план. Инвестицията в правилната за вас изолация, т.е. съобразена с вашите уникални условия, който екипът на Sevarex ще отчете, за да избере най-точното за вас решение, ще ви даде възможността да си възстановите средствата за закупуването на изолацията чрез спестени сметки за енергия в бъдеще. Това може да бъде измерено като се изчисли разликата между разходите за енергия преди и след изолацията.