Мазилка от глина

Глинена мазилка за стени: комфорт и уют в дома
Екологичната глинена мазилка на Севарекс е съставена изцяло от натурални материали, като глина, пясък и минерални пигменти, за да осигури максимална защита и дълготрайност на мазилката във вашия дом. Тя е пароабсорбатор и дифузира влажността и позволява дълготрайно да се използва, без да предизвиква никакви вредни ефекти за здравето. Екологичната глинена мазилка от ново поколение е идеална за използване в многоетажни сгради, къщи и офиси, където се изисква екологичен и икономичен подход.

Глинена мазилка за стени: здраве и щастие вкъщи
Глинената мазилка има множество плюсове за здравето. Глината не съдържа никакви химикали или аромати, което гарантира, че няма да предизвика никакви алергични реакции или други здравословни проблеми. Глинената мазилка от Sevarex е природна и не съдържа токсични вещества и алергени което значи, че няма да има вредно влияние на вашето здраве. Глинената мазилка има природни антисептични свойства, регулира влагата и температурата и помогна да се поддържа здрав и естествен вътрешен климат.

Глинена мазилка за стени: решението при плесен и мухъл
Глинената мазилка е паропропусклива, което помага да се поддържа правилната влажност в помещенията и да се предотврати появата на мухъл и плесен. Глинената мазилка на Севарекс има анти-бактериални и анти-мухълни свойства. Тя помага да се контролира влажността в стените, което е важно за предотвратяване на развитието на мухъл и плесен. Използването на глинена мазилка в дома като мазилка за стените и повърхностите помага за предотвратяване на развитието на мухъл и плесен и запазва здравословно жилищно пространство.

Глинена мазилка: енергоефективност и икономичност
Глинена мазилка е изключително енергоефективна, като тя има идеална топлоизолационна и топлоакумулационна способност, в сравнение с конвенционалните материали, което през студените месеци помага да се запази топлината в дома за дълъг период от време и така се намалят разходите за отопление. Глинената мазилка на Sevarex през летните месеци държи приятна хладна температура. По този начин спестявате от сметки за климатик и електричество.

Глинена мазилка за дома и офиса: екологичен дизайн
Глинената мазилка дава визията за съвременния екологичен дизайн. Глинената мазилка на Севарекс е съставена само и единствено от естествени материали и няма никакви вредни емисии, екологичния баланс на нашите глинени мазилки е без вредни емисии и въглероден диоксид по време на целия й жизнен цикъл – от нейното производство до нейната употреба и утилизация (връщането и в природата).