Маслен лак

Масло с твърда вакса Oli Natura
Маслото с твърда вакса се препоръчва за почти всички дървени проекти, но също и за корк, бамбук, OSB и мултиплекс плоскости. Това е едно от най-търсените масла на Sevarex и се използва в обзавеждането и интериора на дървото, както и в много видове облицовки. Подходящо е за дървени или рамкови мебели, маси, стенни ламперии, врати, дървени подове или стълби.

Естествено универсално масло
Маслата Оли Натура предлагани от Севарекс се използват ръчно или машинно за обработка на мебели, стълби и подови настилки. Могат да се нанасят върху почти всички видове дървесина. Те създават много издръжливи и лесни за почистване повърхности, които се отличават с отлична устойчивост на домакинските химикали и течности. Естествените универсални масла позволяват на дървото да диша, което влияе положително на вътрешния климат в помещенията.

Любов към дървото с еко масло Оли Натура
Еко масло Oli Natura с лен е оригинален и красив начин за естествена защита на дървото в интериора и екстериора. Произвежда се при щадящ процес изключително от студено пресовано ленено масло. След втвърдяване покритието образува прозрачен, с цвят на мед, водоотблъскващ защитен слой, който се нарича Фирнис. Повече информация можете да намерите в този раздел от Севарекс.

Маслен лак с восък
Sevarex предлага маслен лак с восък, който можете да намерите както безцветен, така й оцветен с добавен пигмент. Той създава изключително устойчиви и здрави дървени повърхности, отблъскващи мръсотия и вода, само с едно нанасяне на лака. Докато маслото предпазва дървото отвътре, восъкът образува издръжлив, копринено-матов повърхностен слой, който е дишащ, лесен за почистване и лесен за ремонт.

Слънцезащитен маслен лак за яхти
Масленият лак за яхти и тиково дърво на Oli Natura е предназначен за вътрешни и външни повърхности с ултравиолетова (UV) защита, за обработка на декинги, веранди, градински мебели, огради на басейни и палуби на яхти, изработени от твърда дървесина. Севарекс се спря на масленият лак за яхти, защото той придава на дървото водоустойчивост, предпазва го от вредните влияния на околната среда включително от солена морска вода, поддържа естествения цвят и структура на дървото и предпазва дървото от стареене и чупливост.