Маслени покрития

Естествените маслени покрития възраждат отсеченото дърво за нов живот. Те подчертават най-доброто от дървения материал, като красотата на омасленото покритие е несравнима. Екологичните дървесни масла, както за интериора, така и за екстериора, се основават на растителни ресурси. Тези масла проникват дълбоко в дървото, поддържайки го здраво и еластично.
Позволявайки на дървесината да диша и в същото време защитавайки повърхностния й слой защитаваме основата на дървото. По този начин го правим устойчиво на влага и лесно за поддръжка. За разлика от силно токсичните акрилни лакове за дърво, естествените масла предават домашен уют и чувството за близост до природата.
Открийте вашето цветово решение от естествените дървесни нюанси или създайте свое уникално цветово решение на базата на естествените минерални пигменти Decoton.

Продукти

Масло от ленено семе

Биологична повърхностна защита, подходяща за мебели, врати, плотове, стенни облицовки, детски играчки, дървени греди и огради, керемиди и корк.

Масло за тиково дърво и яхти

Маслото е подходящо за използване на открито. За третиране и поддръжка на тераси, градински мебели и палуби на яхти.

Масло с восък

Комбинация масло-восък за третиране на мебели от масив, плотове, тавани и облицовки на стени, дървени стълбища, подове на закрито и други.

Масло за сурово дърво

Масло за сурово дърво подходящо за обработката на домашни дървени подове, стълби и мебели в жилищни помещения.

Проектно масло

Дълбоко действащо универсално масло за основно третиране на дървени мебели и стълби на закрито, цветни и безцветни.