Lime plaster

Декоративна мазилка от вар
Севарино Фино е декоративна мазилка от вар на Севарекс. Декоративната мазилка от вар се нанася ръчно върху стени, тавани или други повърхности, като се използват различни техники за създаване на различни декоративни ефекти, като например мраморен, гранитен, шагрен и др.

Декоративна мазилка за дома
Измиването с вар е много традиционен начин за завършване на варова мазилка и се използва не само за добавяне на цвят, но и за защита на стената отдолу. Има микропорести, алкални свойства, които могат да възпрепятстват развитието на плесен. Декоративна мазилка за дома на Sevarex е идеалното екологично решение за вас.

Декоративна мазилка за интериора
Варовата мазилка на Севарекс е издръжлива и устойчива на влага. Поради тази причина образуването на мухъл и плесен върху варовите мазилки е невъзможно при спазване на техниката за нанасяне. Варовата мазилка е гъвкава, така че е по-малко вероятно да се напука.

Декоративна мазилка за офиса
Sevarino Fino на Sevarex е венецианска мазилка за облицоването на вътрешни стени и тавани. Може да се комбинира с пчелен восък Севаро за допълнителна защита и огледален гланц. Декоративна мазилка се нанася на няколко слоя.

Декоративна мазилка и боя
Дишаща боя Farnovo на Севарекс в комбинация с минералните пигменти от гамата Decoton е идеалният завършващ слой върху декоративната варова интериорна мазилка. По този начин осигурявате здравословен климат в помещенията.