Ecological paint

Минерална боя за стени: 100% екологичност
При нас от Севарекс можете да поръчате органична минерална боя за стени Фарново. Можете да разчитате на гарантирано качеството и сертифицирани продукти. Sevarex залага на първокласната екологична боя за стени. Тук можете да поръчате вашата минерална боя за стени.

Минерална боя за стени: правилно решение
Севарекс е специализиран в сферата на „минерална боя за стени“.
Разгледайте нашия сайт и прочетете повече за качествата на минералната боя и се свържете с наш специалист. Минералната боя за стени не се предлага в обикновените магазини. Фарново е минерална еко боя от ново поколение, която разполага с множество екологични сертификати.

Минерална боя за стени за най-високите изисквания
Можете да разчитате на естествено разнообразие на цветове с минералните цветни пигменти Декотон, вашия дом ще стане по уютен и здравословен. Пигментите се комбинират с минерална боя за стени Фарново. Изберете здравословното решение за вас и близките ви – минерална боя за стени и тавани без биоциди и консерванти.

Мислете и действайте екологично
Независимо дали имате бебе вкъщи или малки деца, поръчайте минерална боя за стени и екологична боя за стени Фарново. Получавате гарантирано качество отговарящо на най-високите изисквания. Минерална боя за стени Farnovo е точно за вас.

Устойчивост и поглед в бъдещето
Минералната боя за стени Фарново има много предимства отнасящи се до вашето здраве и околната среда. От една страна, Farnovo е екологично чиста не съдържа вредни вещества и летливи органични съединения (ЛОС). От друга страна, Фарново няма мирис и пази вас и здравето на семейство. Създавате стена, регулираща влагата с дишащите цветове. Със Севарекс можете да сте сигурни, че получавате 100% екологично качество.