Лак за дърво Oli Natura

Масло за твърда дървесина Оли Натура
Маслото за твърда дървесина от Оли Натура показва фина дълбочина на цвета върху дървото и обработката е бърза и лесна. Необходимо е да нанесете маслото тънко с тампон, памучна кърпа, четка, валяк или гъба. Оставете го да попие за кратко и отстранете излишъка. По този начин маслото предлагано от Севарекс образува гладка и копринено лъскава повърхност. За по-матов ефект маслото просто се полира с помощта на вълнена или микро фазерна кърпа. Идеално е за подове, стълби и плотове.

Екологичен лак за дървесни покрития
Екологичният лак с висок вискозитет има добро покритие върху вертикални повърхности и може да се разнесе оптимално. Освен това екологичния лак на Sevarex от Oli Natura може да се нанася с ръчен пистолет. При нанасяне чрез пръскане е необходимо да се осигури равномерно разпределение чрез оразмеряване (дистанционер).

Еко масло за дърво и мебели
Нашето екологично масло на водна основа с ефект на необработено дърво съчетава естествения външен вид с повърхностната защита по уникален начин и прави дървото да изглежда като необработено и прясно шлайфано. Севарекс препоръчва маслото с ефект на сурово дърво особено за леки иглолистни и твърди дървесини като дъб, смърч, ела или ясен. Естественият цвят и порите на дървото почти не са подчертани. Дървесината е „невидимо“ защитена.

Лак за дърво Oli Natura
Изберете лак за дърво Oli Natura от Sevarex и ще получите покритие, което е безвредно за хората, животните и природата. Може да се използва без колебание върху ламперии, врати, мебели и работни плотове от дърво. Лакът за дърво е идеално подходящ за третиране на детски играчки и предмети, които влизат в контакт с храна.

Естествен лак за дърво
Иновативната комбинация от растителни масла във водна емулсия предотвратява стареенето на дървото и осигурява най-високо качество и дълготрайност. Дървото изглежда удивително естествено, маслото придава на повърхността пуристична елегантност и изтънченост. Кадифената матова повърхност създава много уникално усещане със специална привлекателност. Научете повече в този раздел на сайта на Севарекс.