Добромир Машев

Технически консултант

Иновация

Като човек силно свързан с природата, чувствам нуждата от нейната близост и съм обиколил много красиви места по нашата земя. Запознах се с начините на строителство с естествени материали на четири континента, за да се доближа до забравеното българско майсторство. Да почувстваш земята под краката си и да съградиш на нея дом, това ме кара да се чувствам жив.

Александър Събев

Продажби и маркетинг

Качествен живот

Един дух, едно тяло, една цел! Балансът между нещата, които правя в ежедневието си и начина по който ги правя е смисълът на моя живот. Да съградя нещо, което да се помни дълго и да оставя своята позитивна следа, това е моята цел. Човек се усъвършенства докато е жив, но пътят до съвършенството е много по-важен отколкото самото съвършенство, защото това съм аз.

Валентин Машев

Финанси и IT

Устойчивост

Всяка къща има нужда от основи, всяка програма има нужда от програмист. Бъдещето се гради на настоящето, а то на знанията и опита натрупани в миналото. Използвайки старото знание и надграждайки с възможностите на новите технологии, всеки елемент намира своето място в общата матрица. Балансът между епохите и знанието е в основата на устойчивия прогрес.

Нашите ценности