Партньорска програма

Дистрибутори

Съвременните екологични строителни материали са ключът към успеха във вашия магазин. Нашите партньори са търговци в сферата на строителството и ремонтните дейности, които разполагат с подходящи магазини и складова база. Станете наш партньор във вашия регион и печелете от устойчивото развитие на съвременното строителство.

Свържете се с нас

Строители

Ако сте строителна компания, която търси алтернативни и устойчиви строителни материали, станете наш партньор, за да диверсифицирате своето портфолио и разширите бизнеса си. С покачването на цените на конвенционалните строителни материали, устойчивите решения започват да изглеждат все по-привлекателни за всички строителни направления.

Свържете се с нас

Дизайнери

От планирането до приключването на всеки един интериорен проект, нашите професионалисти ще ви консултират кои са най-подходящите екологични материали за създаването на уникален здравословен вътрешен микроклимат. Обединени, заедно ще създадем модерни интериори с най-устойчивите световно признати материали.

Свържете се с нас

Архитекти

Широкото портфолио от висококачествени устойчиви строителни материали, гъвкава проектна ценова рамка и силната техническа подкрепа, позволяват съвместното реализиране на вашите проекти. Партнирайки си с нас вашите клиенти ще могат да се възползват от най-новите екологични технологии и тенденции в световното строителството.

Свържете се с нас

Майстори

Включете се в програмата ни за обучение на майстори, които са сертифицирани да оперират с нашите екологични строителни материали. Станете част от нашия екип за своя град. Ние ще ви подкрепим с устойчива растяща клиентска база, която се нуждае от вашите професионални услуги. Разработената от нас система осигурява различни възможности за стратегическо развитие и изграждане на партньорство.

Свържете се с нас